Valikko Sulje

Palvelut

Sihteerit ovat tunnetusti monitoimiosaajia. Alla on listattu muutamia palveluita ja tarkennus siitä, mitä ne sisältävät. Parhain yksilöllinen ratkaisu saadaan kustomoimalla paketti sinulle joko henkilökohtaisesti tai voit rakentaa sellaisen itsellesi kauppasivulla. 

Taloushallinto

Pakollinen paha vai yrityksen tärkein työkalu? Kirjanpito aiheuttaa monelle yrittäjälle tuskaa ja tulee myös usein kalliiksi, jos ei osata hyödyntää vähennyksiä tai tehdä verosuunnittelua

Sisällöntuotto

Harva yritys pyörii ilman minkäänlaista sisällöntuottoa. Some-päivitykset, nettisivujen tekstit, tarjoukset tai uutiskirjeet ovat olennaisia yritykselle mutta riittävä tekstin tuottaminen on vaikeaa.

Nettisivut

Jokaisen yrityksen digitaalinen käyntikortti, jossa voit kertoa tarkemmin tuotteistasi ja itsestäsi, myydä tuotteita ja ylipäänsä antaa ihmisille selkeän ja luotettavan mielikuvan yrityksestäsi

Virtuaaliassarin työt

Tuntuuko, että vuorokaudesta loppuu tunnit? Monesti yrittäjän kuuluu sanovan, että haluaisi tehdä vain omaa työtään, mutta yrityksen pyörittäminen vaatii paljon hallinnollista työtä.

Graafinen suunnittelu

Yritykset tarvitsevat usein paitsi logon, myös hinnastoja, käyntikortteja, esitteitä ja paljon muuta, joiden on hyvä kuvastaa yrityksen yhtenäistä visuaalista ilmettä.

EN-SU-käännökset

Tämän päivän maailma pyörii kansainvälisellä tasolla ja usein myös yrityksen ohjeistuksia tai tuotekuvauksia pitää kääntää eri kielelle tai vastaavasti suomeksi.

Yritysneuvonta

Varsinkin uusilta yrittäjiltä kuulee usein, kuinka hukassa he ovat ja on paljon asioita mitkä pyörivät päässä ja askarruttavat. Silloin on hyvä, jos on joku jolle soittaa.

Dokumenttipohjat

Logopaperit, tarjouspohjat, tilausvahvistukset, sopimukset, esityspohjat, taulukot, you name it! Näitä tarvitaan monessa yrityksessä ja on tärkeää, että ilme pysyy samana

Sovellukset(2022)

Vuonna 2022 kehitykseen tulee mukaan myös mobiili- ja websovelluksia, joita kustomoidaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja sen näköiseksi.